Moving on

Gepubliceerd op 3 januari 2023 om 20:03

En dan woon je ineens in een ander huis. Mijn huis, mijn inrichting, mijn smaak, mijn rommelhoekjes, mijn regels. Het lijkt wel of ik de wind en de stroom mee had. Het is allemaal in een stroomversnelling gegaan. Maar wat voel ik me thuis op mijn nieuwe plek. Wat ben ik trots op mijn nieuwe plek. Mijn THUIS. Daar waar ik mijn rust vind. Waar mijn kinderen hun thuis hebben, maar waar ik ook tijd voor MIJ heb. Ik ben trots op mezelf, op wat ik bereikt heb, op mijn keuzes welke moeilijk waren, maar nodig. 2023, letterlijk een nieuw begin. Dit jaar staat voor mij echt in het teken van nieuwe kansen. Gewoon MIJ zijn. Genieten. Wennen. Tot rust komen. Nieuwe mensen, nieuwe kansen, nieuwe herinneringen maken. I DIT IT!!! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.