Welkom bij Embrazing Beauty!

Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt. Niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Naast dat het 'nodig' is om zo nu en dan in de kappersstoel te zitten voor een knipbeurt, is het ook een stukje luxe en ontspanning. Bij Embrazing Beauty kom je letterlijk en figuurlijk 'thuis'. In een huiselijke sfeer, onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee, met een relaxt muziekje op de achtergrond, heet ik jou welkom in mijn kappersstoel.

Na jarenlange ervaring binnen het kappersvak, het werken voor hoogwaardige salons en het volgen van talloze trainingen, sta ik klaar voor jou, om jou te voorzien van (product) advies, een mooie kleur en/of kapsel. Uiteraard werk ik alleen met hoogwaardige producten, welke gezond zijn voor zowel haar als huid.  

 

Zie ik je snel ?


Wil je een afspraak maken?

Neem dan contact met mij op.

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00- 14:00
Woensdag 09:00 - 11:30
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Zit er geen tijd tussen welke jou uitkomt? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Reviews


Ik zou Mirella van harte aanbevelen. Erg tevreden met mijn coupe en kleur! Wat nog meer erg fijn is, is dat Mirella met natuurlijke producten werkt waardoor je niet bij elke verfbeurt chemicaliën op je hoofdhuid krijgt. Daarnaast blijft de kleur zelfs beter zitten met deze natuurlijke haarverf. Top!

 Renate

Ben zeer tevreden. Professioneel, goed advies, zeer vriendelijk. Top kapster!

KarinMerken

Klik op de logo's voor uitgebreide uitleg...