Wat is holisme?

Holisme is afgeleid van het griekse woord 'Holos' wat 'een geheel' betekend. Holisme is een spirituele manier om met problemen, klachten, doelen en vraagstukken om te gaan. Je kunt dus een holistische kijk hebben op allerlei aspecten in het leven. Alles bestaat namelijk uit systemen. Ons lichaam, een school, een relatie, een vriendschap, een land en ga zo maar door. Ik ben er dan ook om jou te helpen bewust te worden van jouw systeem.

 

Binnen het holisme word er gekeken naar 5 holistische niveaus:

- fysiek (lichamelijk, uiterlijk)

- spiritueel (essentie)

- emotioneel (emoties, liefde, empathie)

- mentaal (gedachten, overtuigingen, ratio)

- energetisch (energie)

Hoe werkt jouw systeem? Hoe kan jouw systeem meer in balans komen, belangrijker nog, blijven? 

Wat zijn de mogelijkheden?


Holistisch consult

Tijdens dit consult houden we een intakegesprek. Daarop volgt een behandeling, waarvan ik denk dat jij op dat moment nodig hebt. Als je dit wenst kunnen we een op jouw afgestemd traject aangaan, welke aansluiten op jouw 'problemen'.

Denk dan aan; Reiki behandeling, helen van je innerlijk kind, de Sedona methode, meditatie/visualisatie, klankschalen.


Chakra's in balans

Door de chakra's te scannen voorafgaand aan een reiki behandeling, kan ik gerichter te werk gaan. Ik leer jou meteen hoe je thuis zelf ermee aan de slag kunt gaan.

Het is een traject welke we samen aan gaan. Door meerdere keren volledige reiki behandelingen te ervaren, kun je in balans raken en leren hoe je dat kunt blijven.


Healing

Tijdens een intake gesprek, komen we erachter waar je tegenaan loopt. Vaak zijn er bepaalde overtuigingen, welke je laten voelen zoals je je voelt. Door het helen van je innerlijk kind, zal je beter in je vel gaan zitten.

Denk dan aan; Reiki behandeling, de Sedona methode, een brief aan je innerlijk kind, helen van je innerlijk kind, meditatie/visualisatie, sound healing.


Wil je een afspraak maken? Neem dan contact op.


Het lijkt me fijn, wanneer je een recensie schrijft!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 0 sterren
0 stemmen