Hoop, geloof en een nieuw begin

Gepubliceerd op 24 oktober 2022 om 22:22

Met enige regelmaat krijg ik tekens, in de vorm van veren onder andere. Een veer staat voor hoop, geloof en een nieuw begin. Mooie boodschap in deze moeilijke tijden. Vaak zie ik ook dubbele cijfers of spiegel uren, dan weet ik, ik ben niet alleen. Soms google ik wat en dan past de boodschap weer helemaal in m'n thema! Geloof het of niet, maar ik voel me in ieder geval gesteund en nooit alleen. Waar een deur sluit, opent weer een ander. Ik hoop dat dat over niet al te lange tijd de deur is van mijn nieuwe woning. Want dat ik die ga krijgen, daar manifesteer ik me natuurlijk een ongeluk op. Er zijn al heel wat verzoekjes het universum ingestuurd! Nu alleen nog hopen en duimen... Hoe gaat het met je? Trek je het allemaal? Hoe houdt je je staande? Zijn allemaal vragen welke ik geregeld krijg. Heel lief! En eigenlijk, voel ik me over het algemeen prima. Lastig is meer, het zakelijke gedeelte van een scheiding. Of je onderhandeld over een koe. Maar het is geen koe welke ik wil kopen, het gaat over m'n kinderen. Over hoe vaak ze bij mij zullen zijn en hoe vaak bij hun vader.

Voor hen wil je het beste, dat is toch zoveel mogelijk beide ouders zien, al doet het pijn dat ik ze dan ga missen. Maar ik probeer ook positief te blijven. Er komt laagje voor laagje steeds meer Mirella terug, het is even wennen... maar ergens voelt het toch ook als thuiskomen. Ik laat alles er maar zijn. Verdriet. Boosheid. Vreugde. Het is allemaal oké, ik red me wel! Het komt goed. 

Welterusten... 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.